Ucitavanje...
mc.atlasbalkan.net
Klik da kopirate IP
Ucitavanje...
atlasbalkan.net/discord
Klik da se pridruzite
Avatar


Dobro došli na Atlas!


Internet Explorer: Internet Explorer is not supported. Please upgrade to a more modern browser.
Fantasy
2 minut citanja
gaalileo

Utrka za moć i slavu još uvek traje!

Uskoro, na Fantasy podserveru, našem potpuno novom projektu, očekujte nove potpuno unikatne i sveže avanture. Ovaj svet, za razliku od Eartha, otvara vrata neograničenim mogućnostima. Ratujte s drugima, širite svoje carstvo i borite se protiv mitskih stvorenja.

  • Neka vaši najuzbudljiviji trenuci ostanu zauvek zapamćeni! Posetite našu wiki stranicu na https://atlasbalkan.net/wiki
  • Vidimo se na mc.atlasbalkan.net (verzija 1.20 i više)!

📅 16. 07. 2024.
PLAINS BIOME

Predstavljamo vam Plains Biome. Radimo na redizajnu svih Minecraft biomea kao i na uvođenju novih, sa ciljem da ne narušimo već poznato Minecraft iskustvo, već da ga nadogradimo i unapredimo. Neke od karakteristika ovog bioma:


Prostrane Ravnice
Plains Biome se prostire na velikoj površini sa blagim brežuljcima, bujnim zelenim livadama i povremenim šumarcima. Ovo područje je idealno za igrače koji vole otvorene prostore i mogućnost gradnje bez ograničenja.

Realističan Reljef
Posvetili smo posebnu pažnju detaljima kako bi Plains Biome izgledao što realističnije. Od tekstura tla do ponašanja životinja, svaki aspekt je kreiran sa ciljem da pruži autentičan doživljaj prirodnog okruženja.

Flora i Fauna
Na ravnicama ćete naići na raznolike vrste biljaka i životinja. Od divljih cvetova do miroljubivih stvorenja, ekosistem ovog bioma je bogat i živahan. Međutim, pazite se - u nekim delovima bioma možete naići na neprijateljski nastrojene mobove.

plainsf


📅 28. 07. 2024.

TERRA AUREA
Predstavljamo vam finalnu verziju mape za sledeću sezonu. Potrudili smo se da ispravimo sve nedostatke koje je imala Atlantija prethodne sezone. Vaš feedback nam je izuzetno važan, stoga smo otvoreni za sva vaša pitanja i predloge.

Više od Igre
Više od Igre
Dobro došli na Atlas, Ovo je trka za moć gde saveznici postaju neprijatelji, ali na Atlasu, izdaja ima svoju cenu.

Jedini Balkanski Minecraft server koji pruža kombinovan doživljaj Minecraft preživljavanja, roleplaya i avanture.

Pridruži se već...
Fropik
1 minut citanja
Atlas Mini
Atlas Mini
Dragi igrači, 🕊️ Predstavljamo vam Atlas Mini Naš novi podserver, koji će pored Eartha pružiti priliku za bržu igru onima koji to žele. Kraće sezone Manja, custom mapa za maksimalnu akciju (3k x 3k) Vanilla PvP iskustvo bez custom...
Fropik
1 minut citanja
Atlasov Drugi Rođendan
Atlasov Drugi Rođendan
Danas proslavljamo dve godine od otvaranja prve sezone na Atlasu. Tokom ovog perioda, naš server je postao dom za mnoge igrače koji su zajedno s nama gradili prelepe uspomene. Vaša posvećenost i entuzijazam omogućili su nam da postignemo mnoge...
gaalileo
1 minut citanja